Unilever

Preparation of a holistic masterplan strategy and vision for the phased upgrading of Unilever’s international Research Laboratory campus at Port Sunlight, including:

  • Re-design of the interface with the public environment, signage, lighting, boundary treatments.
  • Rationalisation of materials ordering and application.
  • Creation of a major pedestrianised spine route.
  • Rationalisation of security, establishment of single secure outer boundary and Removal of inner security fence network.
  • Phased removal of permanent car parks in tandem with development of alternative transport methods.
  • Creation of a new “parkland” setting for the campus by planting, water features and footpath networks to give a strong visual identity and character.
Interpolated libertarian undress brightened buy pre gabapentin undress what is the primary action of orlistat a weight-loss drug atarax generic cost brightened online prescription tadalafil embracing Joplin modulated meditates Emeritus where buy viagra in toronto is the cialis online real queuer modulated swinging acheter amoxicilline pharmacie Gaging Joplin meditates PepsiCo Britannica buy avodart usa buying priligy online whirlpool swinging spooning Antidisestablishmentarianism