1/2

Bodnant Garden Visitor Centre, Wales

Key facts

Location:

Wales

Icon.png

Client:

Sector:

Status:

Area:

The National Trust

Leisure

Complete

695 sqm

A comprehensive overhaul of the visitor arrival experience providing improved access and new accommodation to meet changing and increasing demands.

Detail

The new reception building includes an arrival space and reception/ticketing/introductory display building to form the gateway to the garden and the Nursery Garden Centre. The project involved construction of a new ramped approach from the main car park area to an underpass below a busy road.

Other proposals within the estate have included the design of a new building within the existing landscape to provide office, workshop and welfare facilities for administrative and garden personnel in addition to in-house/lettable training facilities.