1/3

Refectory, Southport College

Key facts

Location:

Southport

Icon.png

Client:

Sector:

Status:

Area:

Southport College

Education

Complete

906 sqm

Southport College Refectory is considered the heart of the College and the natural place for chance encounters and informal meetings.

Detail

The project comprised a major remodelling and extension to the existing Refectory to expand and improve dining facilities. Recognising that the College caters for a broad age range, the design provides a variety of spaces at different levels, including an external eating area within a landscaped courtyard, to satisfy a range of preferences.

The project included new kitchens & servery, seating for 200, breakout & lounge spaces and external landscaping and seating area. The project was installed into a live working and teaching environment.